Facebook Instagram

VEERA MATILAINEN – TOTEUTUSTEHDAS

Myyntimuotoilija, fasilitaattori ja erikoismarkkinoija

Lähes huomaamaton Matilainen tässä päivää!

Minulta kysyttiin kerran, että olenko kunnianhimoinen. Hetken mietittyäni vastasin tähän, että olen enemmänkin intohimoinen. Olen intohimoinen työlle, jolla tiedän olevan merkitystä muille ihmisille. Autan ihmisiä pääsemään heidän tavoitteisiinsa ja yrityksiä saavuttamaan kestävää kasvua.

”Veeran kanssa on lupa unelmoida.” – Kyläläinen

Kaikki onkin mielestäni mahdollista, jos vain uskomme ja toteutamme suunnitelmallisesti unelmiamme. Unelmat ovat meillä kaikilla erilaisia ja useat niistä saavutettavissa. Arvostan kovasti erilaisuutta enkä tuomitse ketään. Uskon vilpittömästi ihmisiin ja olen aina sydän auki uudelle. Kuulen usein, että kanssani asiat alkavat toteutumaan. 

#forcemajuri #ilonpölyttäjä #hetkessäeläjä #mahdollisuuksienmyyjä #lupaunelmoida #ainavoiottaayhdensiiderin #ilopilleri #piristysruiske #positiivinentsunami #erikoisinnostaja 

KOUTSAUKSET 

Tuotan myyntivalmennuksia, joiden keskiössä ovat ihmiset. Sessioni ovat saaneet paljon positiivista palautetta välittömästä myynnin kasvusta ja tekemisen meiningin tarttumisesta työyhteisöihin.

Valmennuksisssani välittyy vuosien kokemus kentältä ja sieltä ammennankin parhaat tarinat ja esimerkit oppimisen tueksi. Käytännönläheisyydellä ja maalaisjärjellä olen rikkonut rutiineja ja aiheuttanut pysyviä positiivisia muutoksia liiketoiminnassa.

Yhteistyökumppaneitani ovat muun muassa:

  • Kaswu Oy – Myyntivalmennukset
  • MarkkinointiAkatemia MAK Oy – Digitaalisen markkinoinnin koulutukset ja konsultoinnit
  • TAKK (Tampereen aikuiskoulutuskeskus) – Digitaalisen markkinoinnin koulutukset sekä asiakaslähtöisyys

FASILITOINNIT

Fasilitaattorina olen inhimillinen, selkeä ja johdonmukainen. Olen läsnä. Erilaiset keinot ja työkalut ammennan aina asiakkaan tarpeen mukaan, joko soveltaen vanhaa tai keksien uusia keinoja. Asiakkaan päämäärän ja tavoitteen ollessa minulle erittäin tärkeää, fasilitoinnista on tullut luonnollinen osa työtäni. Jämäkkyys ja erilaisiin tilanteisiin sopeutuminen on minulle erittäin luonnollista. Olen fasilitoinut yksin aina 6 hengen tilaisuuksista 150 ihmisen tilaisuuksiin.

JUONNOT 

Käsikirjoitan ja toteutan. Voin tehdä myös vain toista. Juonnoistani välittyvät positiivinen energia, johdonmukaisuus ja huumori. Selkeä ulosanti sekä rempseä otteeni on kerrottu olevan mukavaa kuunneltavaa ja katseltavaa. Minulle on tärkeää, että taustalla on punainen lanka, joka seuraa koko tilaisuutta. En kuitenkaan hätkähdä pienestä ja tartun aina toimeen tilanteen vaatimalla tavalla. En jää kylmäksi.

VEERAN LINKEDIN

TOTEUTUSTEHTAAN VERKKOSIVUT

Veera Matilainen
veera@kylagroup.fi
050 3429152

Etusivulle