Facebook Instagram

VEERA MATILAINEN – TOTEUTUSTEHDAS

myyntimuotoilu ja innovatiivinen liiketoiminnan kehitys – toteuttaminen, koutsaus, fasilitointi ja puheenvuorot

Minulta kysyttiin kerran, että olenko kunnianhimoinen. Hetken mietittyäni vastasin tähän, että olen enemmänkin intohimoinen. Olen intohimoinen työlle, jolla tiedän olevan merkitystä muille ihmisille. Autan ihmisiä pääsemään heidän tavoitteisiinsa ja yrityksiä saavuttamaan kestävää kasvua.

Aiheutan ihmisissä asennemuutoksia auttaen heitä oivaltamaan oman työn merkitystä ja kokonaisuutta. Olen maanläheinen ja iloinen ihminen. 

Työssäni välittyy vuosien kokemus myynnistä, asiakaspalvelusta ja muista “oikeista” töistä, sieltä ammennankin parhaat tarinat ja esimerkit oppimisen tueksi. Käytännönläheisellä lähestymistavalla olen rikkonut rutiineja ja aiheuttanut pysyviä positiivisia muutoksia liiketoiminnassa.

Inhimillinen ote, selkeä ja määrätietoinen esiintyminen sekä iloinen läsnäolo ovat minun supervoimiani. Sopeudun nopeasti erilaisiin tilanteisiin, enkä pelkää haasteita. Mitä isompi tavoite ja mitä suurempi kokonaisuus – Mää oon tulessa! 

– Veera

Osaaminen:

Innostaminen, yksinkertaistaminen, tuotteiden ja palveluiden kehittäminen leanisti, tuotteistaminen, markkinointi, konseptointi, myynnin buustaus, kestävä myynnin kehitys, digimarkkinointi, liiketoiminnan kehitys, myyntivalmennus, esimiestyö, ruohonjuuritason innostaminen, motivaatio, huumori, ideointi, Tirehtööriys ja toteuttaminen.

Motto: ”Ilman myyntiä ei ole liiketoimintaa.”

VEERAN LINKEDIN

TOTEUTUSTEHTAAN VERKKOSIVUT

Veera Matilainen
veera@kylagroup.fi
050 3429152

Etusivulle