Facebook Instagram

KYLÄn tarina

KUINKAS SITTEN KÄVIKÄÄN?

Ensitreffit eivät välttämättä aina johda mihinkään pysyvään. Välillä henkilökemiat natsaa, välillä eivät – that’s life.

Meillä kuitenkin natsasi heti ja ensitreffien jälkeen tapasimmekin toisiamme lähes päivittäin – tai lähetimme sähköpostia tai soittelimme tai whatsappasimme. Aivan kuten vastarakastuneet!

Jatkoimme seurustelua läpi syksyn 2016 – tutustuimme paremmin toisiimme, vaihdoimme ajatuksia maailmankuvastamme ja villeistä bisnesideoistamme. Välillä nauroimme niin, että poskilihaksiin sattui ja olimme kaikesta uudesta ja jännittävästä ihan sfääreissä.

Yhteisten haaveiden ja jaettujen arvojen pohjalta, päätimme virallistaa suhteemme ja muuttaa yhteen! Varmasti oletkin jo kuullut meidän uudesta kodista Onkiniemessä –Haarlan vanhassa paperitehtaassa, jonne vuoden vaihteessa 2017 muutimme. Siellä me kaikki KYLÄläiset nykyään viihdymme!

Ensitreffien, seurustelun ja muuton lomassa myös nimemme muuttui – aivan kuten suurissa rakkaustarinanoissakin ja sukuun tultaessa! KYLÄ Designista kasvoi KYLÄ Group ja samalla yrityksemme yhtiömuoto muuttui osuuskunnaksi.

Tästä kaikesta alkoi sitten positiivinen tsunami, joka on kehittynyt kevään 2017 aikana yhä suuremmaksi ja suuremmaksi. Olemme saaneet ihania uusia tyyppejä KYLÄläisiksi ja yhdessä päässeet luomaan jotain uutta ja ainutlaatuista.

Lopultakin meistä tuntuu siltä, että olemme löytäneet oikean tavan ja muodon tehdä tätä juttua niin, että meistä jokainen KYLÄläinen pystyy toteuttamaan luovuuttaan, intohimoaan ja unelmiaan.

KYLÄ Group on onnellisten yrittäjien verkosto, jossa nauretaan paljon ja tehdään töitä kimpassa. Inhimillisyys, vapaus, onnellisuus, tasavertaisuus ja yrittämisen ilo ovat meille kaikille KYLÄläisille äärettömän tärkeitä arvoja.

”Jotta yritys voi kasvaa/ muuttua ja menestyä, se tarvitsee ympärilleen motivoituneen ja hyvinvoivan henkilöstön sekä viihtyisän ja toimivan työympäristön.”

Meidän KYLÄ Groupilaisten tavoitteena on muuttaa suomalaista työelämää yhä paremmaksi ja auttaa yrityksiä kasvamaan hallitusti huolehtien henkilöstönsä hyvinvoinnista. Intohimomme on suomalaisen työhyvinvoinnin nostaminen uudelle tasolle.

KYLÄstä löydät yhdeltä luukulta kaiken yrityksesi ja organisaation menestymiseen tarvittavan. Käy lukemassa lisää KYLÄ Designista, KYLÄ Draivista ja KYLÄ Happinessista.

Iloisin terveisin,

KYLÄ Groupin perustajajäsenet                                                                                                                         Annamaija, Hanna ja Veera

 

 

 

 

Etusivulle