Facebook Instagram

KIRSI RIIHIJÄRVI – TOIMINTASANKARI

Työnohjaaja (Story), voimavara- ja ratkaisukeskeinen valmentaja sekä fasilitoija

Moi!

Ryhmässä toimiminen on ihan simppeliä? Vai onko?

Työelämässä meitä jumittavat esimerkiksi väsyneet työrutiinit, kiire, kilpaileminen, stressi, tukkeutuneet roolit tai vuorovaikutus. Autan tekijöitä ja ryhmiä avaamaan näitä jumeja, jotta se yhdessä tekeminen olisi taas simppeliä sekä voimavarat ja potentiaali kunnolla käytössä. Uskon, että kun ryhmätyöskentelyn pohjatyöt on tehty kunnolla, on tekeminen tuottavampaa, elävämpää ja innostavampaa!

Yhteistyökumppanien sanomaa:

“Kirsi on positiivinen pakkaus ja timanttinen vuorovaikuttaja! Semmonen “ihmisihminen”, jonka lähellä on hyvä olla ja tulla ymmärretyksi.”

“ Kirsi on suvaitsevainen ja sopeutuvainen ja pystyy näillä ominaisuuksilla tekemään töitä niin ongelmanuorten kuin yritysjohtajien kanssa.”

” Kirsillä on ihan jäätävä paketti erilaisia menetelmiä eri tilanteisiin. Kirsin kanssa asiat lähtee jostain pienestä ja päätyy jäätäviin mittasuhteisiin”.

#innostaminen #voimavarat #jumipoks #vuorovaikutus #selkeyttäminen #ittetehty

VALMENNUKSET

Luovat ja toiminnalliset menetelmät helpottavat erilaisten projektien ja prosessien aloitusta, oman työn tarkastelua ja sekalaisten ajatusten selkeyttämistä. Palveluihini kuuluvat erilaiset luovat ja toiminnalliset hetket, työnohjaukset, workshopit ja valmennukset. Eri teemoihin voidaan uppoutua niin neukkarissa kuin luonnonhelmassakin. Tehdään yhdessä sulle parempi työpaikka!

KIRSIN LINKEDIN

TOIMINTASANKARIN VERKKOSIVUT

KYLÄ Group
Haarlankatu 4 F (3.krs)
33230 Tampere

Kirsi Riihijärvi
kirsi@kylagroup.fi
050 3795137

Etusivulle