Facebook Instagram

KIRSI RIIHIJÄRVI – TOIMINTASANKARI

Työnohjaaja (Story), voimavara- ja ratkaisukeskeinen valmentaja sekä fasilitoija

Moi!

Yhdessä toimiminen on ihan simppeliä? Vai onko?

Työelämässä meitä jumittavat esimerkiksi väsyneet työrutiinit, kiire, kilpaileminen, stressi, tukkeutuneet roolit tai vuorovaikutus.  Autan avaamaan näitä jumeja, jotta se yhdessä tekeminen olisi taas simppeliä sekä voimavarat ja potentiaali kunnolla käytössä. Haluankin pysäyttää tekijät kiireen keskellä ja mahdollistaa rikastavaa, moniäänistä vuoropuhelua sekä yhteistä ajattelua kohti uusia ratkaisuja.

Intohimoni on luoda uutta ja ymmärtää pintaa syvemmältä. Kokeilen ja etsin toimivuutta vaikeissakin aihioissa. Sisällöntuottajana olen kotonani erilaisilla rajapinnoilla yhdistäen erilaisia ihmisiä ja haasteita kohti toimivia yhtälöitä.

Luovat ja toiminnalliset menetelmät helpottavat erilaisten projektien ja prosessien aloitusta, oman työn tarkastelua ja sekalaisten ajatusten selkeyttämistä. Palveluihini kuuluvat fasilitoinnit, työnohjaukset, workshopit ja valmennukset sekä sisällöntuotanto. Eri teemoihin voidaan uppoutua niin neukkarissa kuin luonnon helmassakin.

Tehdään yhdessä sulle parempi työpaikka!

Yhteistyökumppanien sanomaa:

“Kirsi on positiivinen pakkaus ja timanttinen vuorovaikuttaja! Semmonen “ihmisihminen”, jonka lähellä on hyvä olla ja tulla ymmärretyksi.”

“Kirsi on suvaitsevainen ja sopeutuvainen ja pystyy näillä ominaisuuksilla tekemään töitä niin ongelmanuorten kuin yritysjohtajien kanssa.”

”Kirsillä on ihan jäätävä paketti erilaisia menetelmiä eri tilanteisiin. Kirsin kanssa asiat lähtee jostain pienestä ja päätyy jäätäviin mittasuhteisiin”.

KIRSIN LINKEDIN

TOIMINTASANKARIN VERKKOSIVUT

Kirsi Riihijärvi
kirsi@kylagroup.fi
050 3795137

Etusivulle