Facebook Instagram

KATI MAAJAAKKOLA – VIA DESIGN OY

Hyvinvointimuotoilija, sisustussuunnittelija

Haluan suunnittelijana auttaa ihmisiä voimaan hyvin sekä työssä että kotona luomalla suotuisat puitteet hyvinvoinnille. Kuuntelen asiakasta herkällä korvalla – haluan asiakkaan kokevan tilat omakseen olipa kyseessä sitten koti tai työpaikka. Iloisuus, avoimuus ja rempseys kuvaavat hyvin tapaani työskennellä ja kohdata ihmiset. Taitaa olla melko yleistä meidän KYLÄläisten joukossa!

Toimitilasuunnittelu

Toimivat tilat luovat erinomaiset puitteet itsensä johtamiselle ja parantavat työntekijäkokemusta. Parhaimmillaan tilat tukevat yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta ja siten vahvistavat haluttua kulttuuria. Viihtyisä työympäristö lisää innovatiivisuutta ja luovuutta ja sitä kautta myös tuottavuutta. Toimitilat viestivät yrityksen brändiä ja toimivat yrityksen käyntikorttina asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan. Toimivat ja viihtyisät toimitilat ovat näin ollen osa menestyvää liiketoimintaa. Suunnittelijana toivon, että yrityksen toimitilat ja kulttuuri tukisivat toisiaan.

”Menestys on hyvinvoinnin sivutuote” – Aki Hintsa

Kotien suunnittelu

Kun kotona tavaroilla on oma paikkansa ja kun kodin toiminnot ja asukkaat on otettu huomioon kodin suunnittelussa, arki on sujuvaa ja vältytään tavarapaljouden ja epäjärjestyksen aiheuttamalta stressiltä. Sotkun ja kodin epäjärjestyksen on tutkittu vaikuttavan mielen hyvinvointiin. Kahden lapsen äitinä ja toimeliaan Bichon Frisén omistajana tiedän hyvin, mikä merkitys on toimivalla ja viihtyisällä kodilla. Kodissa tärkeä rooli on kiintokalusteilla, joista minulla on erityisen vahva osaaminen.

Soita, laita sähköpostia tai viestiä vaikkapa LinkedIniin ja voidaan yhdessä hyvin!

– Kati

KATIN LINKED IN

Kati Maajaakkola
kati@kylagroup.fi
0442857474

Etusivulle