Facebook Instagram

JOHANNA VUORENMAA – HEHKU VISUAL

Visuaalinen ajattelija, empaattinen strategi ja KYLÄn ”Crazy Cat Lady”

Terve!

Olen se tyyppi jolla on iPadi toisessa kädessä, kahvimuki toisessa ja kissanhiekkaa hiuksissa. Kyläläiset kuvailevat minua sanoilla luotettava, tarkkanäköinen, herkkä ja heittäytyjä.

”Johannan läsnäolo on rauhoittava, voimakas ja voimauttava.” -Kyläläinen

Uskon visualisonnin voimaan ja iPad apunani pyrinkin konkretisoimaan ja tekemään näkyväksi erilaisia prosesseja, startegioita ja visioita. En ole graafikko tai taiteilja vaan eräänlainen ”hoksauskätilö” tarkoituksena luoda yhteistä ajattelua, ymmärrystä ja oppimista.

”Johannan kanssa on kiva ja helppo työskennellä. Hän lähtee ennakkoluulottomasti mukaan nopeisiin ja haastaviin tilanteisiin. Johannalla on taito napata keskustelun tulvasta oleelliset elementit ja yhdistää tietoa.” -Kyläläinen

Oppiminen, itsensäjohtaminen ja yhdessä tekeminen ovat itselleni tärkeitä teemoja joista haluan jakaa osaamistani myös muille.

#hehkuvisual #toimistokissa #visualisointi #oppiminen #yhdessätekeminen #lojaalius #luottamus #tiimipelaaja

VISUALISOINNIT JA VALMENNUS

Piirrän visualisointeja eli autan kertomaan viestejä yksinkertaisessa muodossa kiteyttämällä sisällön yhdeksi kuvaksi. Se voi olla tuote, tarina, strategia, tai vaikka palvelupolku.

Visuaalisen ajattelun valmennuksissa ja afterworkeillä hoksautan ihmisiä piirtämään itse ja osallistujat oppivat hyödyntämään oppimaansa omassa työssä ja viestinnässä erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.

Minut voi nähdä myös seminaareissa ja tapahtumissa yleisön joukossa tuottamassa osallistujille visuaalisia muistiinpanoja eli visuaalista kiteytystä tapahtuman sisällöstä.

JOHANNAN LINKEDIN

HEHKU VISUAL VERKKOSIVUT

KYLÄ Group
Haarlankatu 4 F (3.krs)
33230 Tampere

Johanna Vuorenmaa
johanna@kylagroup.fi
040 7769955

Etusivulle