Facebook Instagram

HANNA NIEMELÄ – SISUSTUS HANNAN HUONE

hyvinvointimuotoilija, tilasuunnittelija, osallistaja, valmentaja, pedagogi

Tilasuunnittelijana haluan olla luomassa tiloja, jotka tukevat yksilön ja yhteisön hyvinvointia. Tilalla on suuri merkitys sen käyttäjälle. Tila voi tukea luovuutta, tehostaa työntekoa, tarjota tunnelmia ja elämyksiä tai mahdollistaa paikan vuorovaikutukselle yhteisössä. Se voi tehdä myös kaikkea näitä. Tarpeen määrittelee asiakas ja meillä KYLÄn asiantuntijoilla on menetelmät auttaa asiakasta ymmärtämään, mikä on heille hyväksi. Parhaimmillaan tilaprojekti on osa laajempaa uudistusta, jossa tilojen lisäksi päivitetään yksilön ja yhteisön työn tekemisen tavat sekä aikaansaadaan tilan käyttäjille kokonaisvaltaista hyvinvointia. Otan yhdessä KYLÄ Groupin kanssa intohimolla tämän kaltaiset haasteet vastaan!

Asiakkaitani ovat useimmiten yritykset ja julkiset yhteisöt. Tilat voivat olla esim. toimitiloja tai asiakastiloja. Tilojen toiminnallisuus ohjaa työtäni, mutta tärkeää on myös yrityskulttuuria ja brändiä tukeva suunnittelu.

Uskon, että yhdessä tehden syntyy parhaimmat ideat. Niinpä asiakaskin saa halutessaan olla meidän suunnittelijoiden mukana luomassa unelmiensa tilaa.

Asiakkaitani ovat mm. Entteri Oy, Sandbox Oy, Crazy Town Oy, Ylöjärven Näkökeskus, Coxa Oy, Tilkon Oy, Valmet, Vincit, Mainostoimisto Trust Creative Society, TAMK, Teollisuusliitto ja Koti Puhtaaksi Oy.

Jos haluat jutella tulevasta projektista, laita meiliä tai soita. Odotan innolla!

Kuvia kohteista ja asiakkaiden kommentteja voi katsoa Hannan Huoneen nettisivuilta:

SISUSTUS HANNAN HUONE VERKKOSIVUT

HANNAN LINKEDIN

Hanna Niemelä
hanna@kylagroup.fi
040 7001768

Etusivulle