Facebook Instagram

ANU LEHTIMÄKI – Fysioterapia & Pilates TAIKA

Fysioterapeutti, pilatesohjaaja, KYLÄ Happinesin “Keho kuru”

Iloinen tervehdys,

Olen ystävällinen, lempeä, toiset huomioiva – yhteishengellä mennään, tarttuu toimeen, energiaa ja ideoita pursuava, tekee tehokkaasti mitä tarvitaan, toivoo ihmisille hyvää  “zenin ruumillistumaksi ja keho kuruksikin” kutsuttu. Nämä kohteliaisuudet ovat jääneet mieleeni ja olen näistä kaikista hyvin-hyvin otettu.

Olen siellä, missä liike ja kehotietoinen harjoittelu on hyvän olon teemana, ja on upeaa jos voin auttaa, välitän kanssa ihmisten hyvinvoinnista. Olen positiivinen pirttihirmu, tekemällä asiat tapahtuu, on kuitenkin hyvä välillä myös hengähtää – vain hengittää ja pysähtyä. Liikunta kuten pilates ja rentoutus harjoitukset antavat voimaa, myös luonnossa liikkuminen on tärkeää. Työssäni  onkin parasta, että liikkua ja rentoutua voi missä vain joten toimisto, studio ja vapaa-ajan harrastus paikka on aina mukanani siellä missä liikettä ja hengähdystaukoja sekä kehon huoltoa tarvitaan.  

Työssä ja vapaalla mottoni on -liiku ja nauti enemmän elämästä. Liikunta huoltaa kehoa ja mieltä sekä ennalta ehkäisee monia sairauksia ja on osa niiden hoitoa. Olen fysioterapeutti, lähihoitaja, Pilates-ohjaaja, TAIKA GoAir ilmasilkki-ohjaaja/kouluttaja. Tekemisen kautta ja liikkumisen iloa tukemalla ja lisäämällä haluan välittää hyvää oloa eteenpäin. Fysioterapeuttina ja ohjaajana olen empaattinen ja rohkaiseva.

Autan antamaan jumeille ja kolotuksille kyytiä, kehotietoinen harjoittelu auttaa tunnistamaan kehon kaipaaman liikkeen ja siten löytämään erilaisia keinoja juuri siihen oman kehon huoltoon, kehotietoinen harjoittelu rauhoittaa myös mieltä. Keho on koneemme joka tarvitsee myös panostusta kun annamme mahdollisuuden löytää hetket palautumiselle ja akkujen lataukselle sekä vahvistavalle liikkeelle, antavat ne voimaa arkeen ja juhlaan tehden arjesta juhlan. Toteutan työtäni sydämellä, on ilo jos voin vastata tarpeisiin.

On upeaa olla mukana uudessa KYLÄSSÄMME, kehomme ja mielemme kaipaavat aktivoivaa sekä kehoa huoltavaa ja rentouttavaa liikettä ja tätä kokonaisvaltaista hyvinvointia haluan tukea ja jakaa  KYLÄ Happines:ssa.

TYÖHYVINVOINTIA TUKEVAT TERVEYSLIIKUNTA VALMENNUKSET

Lisää hyvää oloa – Lisää työhyvinvointia – Lisää työimua – Lisää tuloksia

Valmennuksemme tukevat tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä sekä nivelten liikkuvuutta unohtamatta muita terveysliikunnan suotuisia vaikutuksia sillä  liikunta mm. edistää toimintakykyä, ehkäisee sydän- ja verisuonisairauksia, tukee stressin hallintaa, alentaa kohonnutta verenpainetta, vahvistaa luustoa, vahvistaa vastustuskykyä, parantaa unen laatua, kohentaa mielialaa ja henkistä hyvinvointia sekä torjuu masennusta.

Terveyshyötyjen tulosten pitkäkestoisen saavuttamisen edellytyksenä on liikunnan säännöllisyys ja toistuvuus. Siksi meiltä saa myös säännölliset työpaikkaliikunta palvelut. Valmennukset voivat olla yksilö- tai ryhmäohjauksia: esim. 15 min hyvän olon mini valmennuksia tai 1 tunnin lyhytkursseja tai pitkäkestoisia eri osa-alueista koostuvia aktiivista työhyvinvointia tukevia paketteja.

FYSIOTERAPIA JA PILATES TAIKA VERKKOSIVUT

KYLÄ Group
Haarlankatu 4 F (3.krs)
33230 Tampere

Anu Lehtimäki
anu@kylagroup.fi
050 3696918

Etusivulle