Facebook Instagram

ANNAMAIJA VESA – Muotoilutoimisto AARNE

Sisustusarkkitehti (SIO), tunnelmamuotoilija, työympäristön mullistaja

Heippa ja tervetuloa kurkkaamaan minun profiiliani!

Oletko koskaan miettinyt, millainen on sinun lempipaikkasi? Paikka, jossa sinun on hyvä olla? Ehkä rauhoittua, inspiroitua tai voimaantua. Lempipaikat ovat meille kaikille tärkeitä – oman hyvinvoinnin lähteitä. Toiselle lempipaikka on laiturin nokka ja toiselle ehkä autotallin tuunauspaja. Erilaisia lempipaikkoja tulisi olla myös työympäristöissä! Tiloja, joissa voi elpyä ja inspiroitua työpäivän lomassa, joko yksin tai yhdessä.

Omassa työssäni haluan luoda ja toteuttaa elämyksellisiä tiloja tunnelmamuotoilun avulla. Tiloja, jotka herättävät tunteita ja jäävät yksilölle mieleen – eli onnellisia tiloja.

Ai mikä sitten on minun lempipaikkani? No se on Suomen Lappi. ”Lapin hulluus” on iskenyt minuunkin (niin kuin moneen muuhunkin etelän asukkiin) ja joka vuosi sinne on päästävä monta kertaa. Se on minun lempipaikkani  karuine erämaineen ja kansallispuistoineen. Luonto inspiroi minua ja parhaat ideani syntyvät aina siellä.

Minusta on sanottu seuraavaa:

”Annamaija on uudisraivaaja & pönötyksen romuttaja. Asiakkaiden kanssa hän on ihana! Aurinkoinen, lempeä, välittävä ja rento ” – Yhteistyökumppani

”Annamaija on tehopakkaus- toiminnan nainen, joka ei pidä itsestään turhaa meteliä ” – Kyläläinen

Kiinnostuksen kohteitani ovat: tunnelmamuotoilu, elämykselliset tilat, uudistava (tunnelma)johtaminen, luontoyhteys, metsän vaikutus hyvinvointiin, tunneäly työelämässä ja aistikokemukset.

Työurallani olen päässyt tapaamaan mahtavia tyyppejä eri yritysten takana ja yhdessä heidän kanssaan päässyt luomaan uniikkeja ja viihtyisiä työympäristöjä.  Uskon yhteistyön voimaan ja siihen, että paras lopputulos syntyy yhdessä asiakkaan kanssa tehden. Tässä muutamia referenssejäni: Neonelektro Oy, Vincit, Sandbox Oy, Entteri Oy, Valmet Technologies, Tilkon Oy, Koivu- apteekki, Y-Kampus & Mainostoimisto Trust Creative Society.

#empatiaempatiaempatia #lempipaikka #elämyksellisettilat ”uudistavatunnelmajohtaminen #salaperäisetluontotilat #työympäristönmullistaja #tunnelmamuotoilija

ANNAMAIJA LINKEDIN

MUOTOILUTOIMISTO AARNE

KYLÄ Group
Haarlankatu 4 F (3.krs)
33230 Tampere

Annamaija Vesa
annamaija@kylagroup.fi
040 5526415

Etusivulle